13. helmikuuta 2015

weekend

Jihuu! Se ois perjantai nyt. Oikeastaan se ei edes tunnu miltään, koska mulla ei oo mitään mitä odottaa. Lauantaikin on tän viikon ainut työpäivä, joten tää on yhtä lomailua. Eikä ole mitään herkkupäivääkään mitä odottaa. Tietysti ystävänpäivä on huomenna ja ollaan koitettu keksiä M:n kans jotain tekemistä meille. Mietittiin syömistä, keilaamista, bilistä, leffaa.. jotain näistä. Syöminen kuulostais kyllä houkuttavalta.. Nimittäin huomasin että koskarin Daddys Dinerista saa fitfarmin suunnittelemia ruoka-annoksia. Ehkä pakko mennä kokeilemaan. ;)

Oli muuten aivan mahtavan näköinen auringonnousu tänä aamuna kun heräsin aamupalalle! Aiettä noita värejä. Mahtavuutta!


Ja mä oon niin nauttinut tästä auringonpaisteesta, mikä ihana ilma!

Tää viikko on sujunut aika leppoisasti. Tietenkin olen noudattanut ruoka- ja treeniohjeita ja elänyt sen mukaisesti. Lipsumisia ei ole tullut yhtään ja treenitkin on sujunut ihan hyvin. Kahvakuulatreeniä oon tehnyt tällä viikolla pari kertaa ja oli kyllä kiva treeni! Otin myös uuden 2-jakoisen saliohjelman käyttöön ja tänään ois vuorossa jalat! Iiks. Saa nähä pystyykö huomenna kävelemään töissä. :D
Uutena tuttavuutena tutustuin myös treenin aikana juotavaan juomaan. Hyi että kuinka pahaa oli ensimmäiset kulaukset! Ei voinut muuta kuin kaataa puolet viemäriin kun ei mennyt alas.. Viime kerralla kyllä sain juotua koko pullollisen kun oli treenatessa niin kova jano.


Eilisen eväitä.

En tiiä onko nyt kolmannella viikolla kropassa tapahtunut mitään sen kummempia muutoksia. Tietysti toivon että rasva palaa ja lihasta tulis tilalle. Mittojen mukaan reisistä oli lähtenyt muutama sentti. Paino on tippunut siihen mistä lähdinkin. Päätin myös etten käy joka päivä puntarissa koska se paino saattaa vaihdella päivittäin jonkin verran. Seuraavan kerran punnitsen itseni sunnuntaina ja toivon että jotain ois lähtenyt! Edes 100 grammaa... ja mieluiten mahasta! :D

Ainoa ongelma tän dieetin aikana mulla on varmaan ollut toi maha. Turvottaa melkein jokaisen aterian jälkeen ja eilenkään en saanut syötyä koko ateriaa loppuun. Tuli niin huono olo että piti mennä sohvalle röhnöttämään hetkeks. Kävin myös hakemassa entsyymejä, joilla pitäis olla joku vaikutus ruuansulatukseen..

Oon kyllä muutakin tehnyt tällä viikolla kuin vain treenannut ja syönyt! Olin nimittäin hiusmallina tiistaina. Sain vähän uutta väriä päähän ja hiusmalliakin muokattiin. Hiuksia lyhennettiin etuosasta ja takaa jätettiin pitkäksi. On tässä vähän totuttelemista ja kun en meinaa saada tukkaa enää samanlailla kuin aiemmin..



Mutta ei kai sen kummempia kuulumisia tällä kertaa. Mukavaa viikonloppua ja sydämmellistä ystävänpäivää allihuuppa! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!:)