23. helmikuuta 2015

BC - viikko 5

Moi!

Nyt vähän niitä dieetti kuulumisia. Elikkäs tänään lähti viides viikko tätä Bikini Challenge -dieettiä käyntiin. Nopeasti on mennyt aika kun tuntuu että vastahan tää alkoi. Nyt ollaan siis puolessa välissä ja tämän viikon jälkeen jäljellä on vielä viisi viikkoa. Mitään suurempia ongelmia ei oo tähän mennessä dieettiä ollut. Jotenkin ajattelin että tää olis paljon rankempaa, mutta aika kevyestihän tää menee! Okei.. on kyllä muutama kerta ollut sellanen fiilis ettei jaksais lähteä salille (esim. eilen) mutta heti kun siellä on käynyt niin tulee taas energisempi ja eloisampi olo. Väsymystä on myös ollut havaittavissa ja viimeiset neljä päivää olen ollut hieman pahoinvoiva. En tiedä sitten johtuuko ihan muista syistä kuin tästä dieetistä.

Pakollisia ruokakuvia:

 Aamupalaksi vaasan kaurasydänleipää, paistettua kananmunan valkuaista, kalkkunaleikettä, marjoja ja kahvia kaneli-kookosöljyn kera.
 Salitreenin jälkeen jasminriisiä, kanaa, paistettua kesäkurpitsaa ja sipulia + riisikakut.
Ja perjantain kunniaksi dieettipizzaa! Namnam, oli kyllä ihanaa vaihtelua noille perus dieettiruuille. 
Teen kyllä toistekin ;)


Ruokavalioon ja treeneihin oon kyllä ollut tyytyväinen! Treenit on sopivan haasteellisia ja vaihtelua tulee kun joka viikko julkaistaan uusi viikkotreeni. Tähän mennessä olen tehnyt boxi-, kahvakuula-, jumppapallo- ja pakaratreeniä. Saliohjelmistakin olen tykännyt ja erityisesti 3-jakoisesta ohjelmasta.

Nyt kun on kuukausi tätä dieettiä takana, niin kai sitä jo oletetaan että jotain muutosta on ulkoisestikin tapahtunut. Ja kyllä! Vihdoin ja viimein huomaan itsekin että on tässä kropassa jotain tapahtunut. Paino ei ole juurikaan tippunut siitä mitä se oli dieetin alussa, mutta kun vertaan aloituskuvia tämän hetken tilanteeseen niin huomaan kyllä että olen hieman kaventunut. Ja kyllä poikaystäväkin on sen huomannut ja eilenkin huomautti että "onhan sulle lihastakin tullut" ;) jes!
Mittailujenkin mukaan on muutama sentti lähtenyt esim. mahan seudulta! Innolla odotan että mitä muutoksia tapahtuu seuraavan viiden viikon aikana.. jännää!

 Ja taas riisiä ja kanaa.. tällä kertaa keitetyn parsakaalin kera.
 Ja tässä ihana marjapiirakka aamupala! Niin herkkua!
Nämä tuli hankittua viime viikolla.


No mites mä sitten voin? Kiitos oikein hyvin. Olo on energisempi ja uni maistuu. Koko olemus ja keho tuntuu jotenkin kevyemmältä. Itsevarmuus sen kun kasvaa. Voin oikeastaan jo tässä vaiheessa sanoa että olen ylpeä itsestäni. Ensinnäkin se että lähdin mukaan tähän koko juttuun. Ja toiseksi se että olen huomannut että löytyyhän multa sitä itsekuria! Tämä on mahtavaa! :-)

Niin ja vielä mahtavampaa on se että tällä viikolla on kevennetty viikko ja tankkauspäivä. Saan siis yhtenä päivänä syödä vapaasti mitä haluan! Olen menossa viikonlopuksi kotiin Kokkolaan ja äitillä ois perjantaina pienet synttärijuhlat/lomanalkajaiset. Tarjolla ois kuulemma kaikkea hyvää leipomusta ja ruokaa joten taidan pitää tankkauspäiväni silloin. Pitäis varmaan alkaa suunnittelemaan että mitä kaikkea sitä söis... irtokarkkeja, nutellaa, ben & jerrys -jätskii, pullaaa..... uuh! Can't wait!

Oikein mukavaa ja energistä viikkoa kaikille! Niin ja nythän taitaa olla osalla hiihtolomatkin.. mukavaa lomailua! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi!:)